Vacature Junior Engineer

Als zusteronderneming van Dulasta Metaalbewerking B.V. is Stark Loadhandling B.V. producent van container handling systemen binnen zowel de agrarische- als de truckwereld. Onder de naam Stark Holland worden de portaal- en haakarm -systemen in de markt gezet via dealers, truckopbouwers en carrierbouwers. Naast de container handling systemen is Stark Holland gespecialiseerd in machineassemblage en de bouw van specials voor derden. Stark Holland en Dulasta kenmerken zich door een no-nonsense en hands-on mentaliteit. Als gevolg van de groei en ambitieuze doelstellingen is er een vacature ontstaan voor junior-engineer.

Je functie

Als junior engineer zal je onder begeleiding de container handling systemen verder doorontwikkelen, verregaand modulair standaardiseren, zowel mechanisch, hydraulisch als besturingstechnisch. Je vertaalt klant specifieke opdrachten naar specifieke orders binnen productie. Je draagt er zorg voor dat projecten digitaal worden gearchiveerd en service artikelen snel en adequaat worden geleverd. Je hebt contacten met toeleveranciers m.b.t. het produceren van onderdelen uit jouw ontwerpen. Uiteraard worden alle ontwerpen vanuit een 3D-omgeving vormgegeven en richt je een product data management systeem in.

Jouw profiel

Om de functie succesvol in te vullen zijn we op zoek naar de ambitieuze professional met de volgende vaardigheden:
– Je hebt een afgeronde HTS opleiding richting Techniek met kennis van Werktuigbouwkunde, hydrauliek en besturingstechnieken;
– Je bent analytisch sterk met een oplossingsgerichte instelling;
– Je bent flexibel, hands-on en vindt het belangrijk om ook de praktijk te kennen;
– Je bent goed in het borgen van de ontwerpen in processen / procedures;
– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, in het Nederlands als in het Engels, zowel in woord als geschrift; Duits is een pre;

Wat bieden wij?

– Een informele heldere structuur binnen met een no-nonsens cultuur;
– Een moderne organisatie met dynamische jonge medewerkers en een hoge mate van productie automatisering;
– Ruime ontwikkelingsmogelijkheden;
– Grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
– Marktconforme arbeidsvoorwaarden binnen een dynamische werkomgeving;

Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct! Stuur een korte motivatie inclusief curriculum vitae aan info@starkholland.nl onder vermelding van de vacature. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Stark Holland via 0522-46 11 03 en vragen naar Bram Bos.

Deze systemen worden geproduceerd door Dulasta Metaalbewerking BV

Nederlands fabricaat!

Website door: Liberty