Technische info/ details

 

Hieronder worden diverse details van de STARK Holland portaalsystemen uitgelicht.

 

Constructie

De zwaarbelaste onderdelen zijn vervaardigd uit hoogsterkte staal voor een lange levensduur. De armen zijn vervaardigd uit zeskant profielen voor maximale sterkte.

Steunpoten

Standaard zijn de systemen voorzien van vaste steunpoten met een slag van 650 millimeter. Optioneel zijn scharnierende of rollende steunpoten. Zie opties

Platform

Het platform is dicht en ligt diep tussen de zijkanten voor en laag zwaartepunt en maximale laadhoogte. Het platform heeft een kopschot met goede doorkijk. Ook heeft het platform goede antislip opstapmogelijkheden en handgrepen, zowel aan de zij- als achterkant. Het platform is rondom voorzien van touwhaakjes voor het afzeilen. De hoofdcilinders zijn voorzien van aluminium tranenplaat beschermkappen.

Hijsen en vastzetten

Het portaalsysteem beschikt over 4 hefkettingen met containerhaken. In het platform zitten 6 verstelbare rongen voor het opsluiten van de container. Voor het kippen van een container beschikt het systeem standaard over een kiepketting. Optioneel is een luchtbediende kiephaak, zie opties. Aan de armen zitten bevestigingspunten voor hoogkiepkabels.

Onderhoud

Alle kwetsbare delen zoals hydrauliekslangen zijn goed weggewerkt in het systeem. De zware achterbumper is zodanig geplaats dat hier zich geen vuil ophoopt. Het systeem is standaard voorzien van centrale vetsmering.

Nederlands fabricaat!

Website door: Liberty